UF2000 4Pets - Borttagare av (katt)urinlukt
UF2000 4Pets - Borttagare av (katt)urinlukt

UF2000 4Pets urinluktbortagare är en stark luktreducerare som effektivt tar bort urinlukten. Där urinlukten är oönskad erbjuder UF2000 en giftfri och effektiv lösning. 
UF2000 mot urinlukt täcker inte över lukten av urin utan neutraliserar istället lukten med hjälp av vegetabiliska extrakter.

Tillämpningar: kattuppfödare, (hund)kennlar, lukt från urinstänkande hon- och hankatter.

Men också mot urinlukt från din hund, dina kaniner, råttor, möss, marsvin och vesslor etc.

Att användas i eller på bland annat: kattlådor, betong, sten, fogar, parkett, golvdelar av trä, laminat, linoleum, grusgolv, heltäckningsmattor, väggar, dörrmattor, sängar, madrasser, möbler, soffor, mattor och golvplattor etc.

Products related to this article

Related Articles

Obehandlad sten eller betong ser ut som hårt material, men egentligen är det som en hård svamp som absorberar urinet enkelt genom alla de små öppningarna. Det betyder att urinet lätt kan absorberas djupt inne i sten eller betong, vilket försvårar luktborttagningsprocessen. Du följer stegen nedan för att nå bäst resultat. Använd inte några andra (kemiska) rengöringsmedel eller döljmedel! Se till att golvet är riktigt torrt. Om det fortfarande ligger limrester från en heltäckningsmatta p&ar..
Urinfläckar i trägolv eller i lövträgolv är några av de svåraste fläckarna att få bort och framför allt när urinet har fått träet att mörkna. De mörka fläckarna betyder att det har uppstått en anhopning av torkade urinsyror (urinkristaller), men också att urinet redan har angripit träet genom att tränga igenom det. Genom att utföra en behandling ett par gånger, klarar UF2000 av att ta bort urinlukten fullständigt, och anhopningen av torkade saltkristaller kan även ..
VIKTIGT!! I förväg kontrollerar du alltid om materialet som skall behandlas kommer att behålla dess färgsäkthet genom att först testa produkten på ett ställe som inte är iögonenfallande.! För nya urinfläckar: Använd inte några andra (kemiska) rengöringsmedel eller döljarmedel. Mattrengörare får inte heller användas. Om du ändå planerar att rengöra din heltäckningsmatta med en mattrengörare eller något annat medel så gör det i så fall efter att..