Att ta bort katturinlukt
Att ta bort katturinlukt

Redan för 2 år sedan så lanserade Ecodor företaget ett par nya produkter som neutraliserade katturinfläckar och urinlukter. De lanserade produkter som äntligen fungerade bra mot katturin! Produkterna fungerar till och med så bra att hundratusen Européer använder dem nu.

När det gäller husdjur verkar det nästan som om Murphys lag kan tillämpas: avföring eller spya hamnar oftast på soffan eller på heltäckningsmattan. Ecodor vet hur du måste ta itu med fläckarna och lukterna. 
Du vill ju inte att din katt eller att din kära hund letar upp samma ställe en gång till.

Det är lätt att ta itu med urinfläckar, men lukterna är däremot svårare att få bort. Husdjur har dessutom ett mycket bättre luktsinne än vad vi har: de är duktiga på att känna igen deras egna lukt och lockas därför snabbt till att använda platsen en gång till. 
Katter och framför allt hankatter fortsätter att urinera på samma ställe. Cykeln upprepar sig gång på gång och har i vissa fall som följd att möbler och / eller golv måste bli borttagna, eller ännu värre, att djuren måste tas bort.
Ecodors produkter döljer inte fläcken eller lukten!

Ecodor har lösningen åt dig! EcoPet Lukt & fläckborttagning eller UF2000 mot urinlukt.  
EcoPet Lukt & fläckborttagning är en biologisk sprej som tar bort obehagliga lukter på ställen där ditt husdjur kommer eller befinner sig i, som till exempel i kattlådor, hundkorgar eller råttdjursburar etc. UF2000 är en stark luktneutralisator som effektivt tar upp striden med urinlukt i bland annat möbler, (trä)golv, betong eller heltäckningsmattor. Ecodor UF2000 är inte enbart till för att ta bort katturin, men kan också användas för att ta bort urin från hundar och människor. Resultatet är en luktfri omgivning (utan parfym). 

Det unika med Ecodors produkter är att de kan ta bort luktbesvär utan att använda miljöfarliga kemikalier och / eller produkter som har en döljande effekt. I luften finns det bakterier. De vegetabiliska enzymerna i Ecodors produkter fungerar som bakteriernas katalysatorer. Så enzymerna ser till att bakterierna förstör stanken snabbt. Ecodors produkter är otoxiska och irriterar inte. De är även fria från bakterier, biologiskt nedbrytbara och hypoallergena. Det finns inte någon drivgas i förpackningarna.

Beställ Ecodors produkter

Ecodors produkter kan beställas i webbutiken genom att klicka HÄR
Generellt sett så gäller:  beställ produkten idag, få den levererad imorgon. 
Just nu kan du förskaffa dig båda produkterna i ett förmånligt urinluktsbekämpningskombinationspaket via vår webbutik.

Products related to this article

Related Articles

Att ta bort hundurinlukt

Does your dog continually urinate in the same place?
Dog urineDo you struggle to get unwanted urine, vomit, blood and other odours out of your furniture, doormat, dog basket or floor?
Do you have an older dog and your house constanlty smells of the typical "old dog" odour?

0 comments on this article - view comments

0 Comments To "Att ta bort katturinlukt"

Write a comment

Your Name:


Enter the code in the box below:

Your Comment:
Note: HTML is not translated!