Bruksanvisning UF2000, spray mot urinlukt och urinfläckar

Allmän bruksanvisning (För en specifik tillämpning, välj ur listan nedan):

Se till att UF2000 alltid kommer tillräckligt i kontakt med de kvarblivande urinresterna genom att låta sprayen absorberas väl och spraya i varje fall tillräckligt med UF2000.
Spraya direkt på urinfläcken och låt UF2000 göra sitt jobb en stund.
Du får inte skrubba eller gnida in sprayen. Om du inte exakt kan hitta urinfläcken så kan du använda vår urinfläcksdetektor.
UF2000 måste sprutas över hela urinfläcken och måste ha kontakt tillräckligt länge för att kunna neutralisera urinlukten effektivt. Därefter låter du den behandlade platsen torka på ett naturligt vis.

VIKTIGT!! I förväg kontrollerar du alltid om materialet som skall behandlas kommer att behålla dess färgsäkthet genom att först testa produkten på ett ställe som inte är iögonenfallande.! För nya urinfläckar: Använd inte några andra (kemiska) rengöringsmedel eller döljarmedel. Mattrengörare får inte heller användas. Om du ändå planerar att rengöra din heltäckningsmatta med en mattrengörare eller något annat medel så gör det i så fall efter att..
Urinfläckar i trägolv eller i lövträgolv är några av de svåraste fläckarna att få bort och framför allt när urinet har fått träet att mörkna. De mörka fläckarna betyder att det har uppstått en anhopning av torkade urinsyror (urinkristaller), men också att urinet redan har angripit träet genom att tränga igenom det. Genom att utföra en behandling ett par gånger, klarar UF2000 av att ta bort urinlukten fullständigt, och anhopningen av torkade saltkristaller kan även ..
Obehandlad sten eller betong ser ut som hårt material, men egentligen är det som en hård svamp som absorberar urinet enkelt genom alla de små öppningarna. Det betyder att urinet lätt kan absorberas djupt inne i sten eller betong, vilket försvårar luktborttagningsprocessen. Du följer stegen nedan för att nå bäst resultat. Använd inte några andra (kemiska) rengöringsmedel eller döljmedel! Se till att golvet är riktigt torrt. Om det fortfarande ligger limrester från en heltäckningsmatta p&ar..