Headlines
UF2000 4Pets - Borttagare av (katt)urinlukt
UF2000 4Pets urinluktbortagare är en stark luktreducerare som effektivt tar bort urinlukten. Där urinlukten är oönskad erbjuder UF2000 en giftfri och effektiv lösning.  UF2000 mot urinlukt täcker inte över lukten av urin utan neutraliserar istället lukten med hjälp av vegetabiliska extrakter. Tillämpningar: kattuppfödare, (hund)kennlar, lukt från urinstänkande hon- och hankatter. Men också mot urinlukt från din hund, dina kaniner, råttor, möss, marsvin och vesslor etc. Att användas..
Snabbt hitta källan till människors eller djurs urin lukt med EcoLight urin detektor
EcoLight detektor av urinfläckar hjälper dig att snabbt och enkelt hitta källan till lukten av urin eller spya från människa och/eller djur. Slå på EcoLight med knappen längst upp. Låt rummet bli helt mörkt. För att söka efter luktkällan, håll ljuset nära ytan över det misstänkta området. Kristallerna som finns i spyor och / eller urin kommer att lysa svagt gula / gröna. Behandla källan till lukten med Ecodor UF2000.   EcoLight urin detektor ..
VIKTIGT!! I förväg kontrollerar du alltid om materialet som skall behandlas kommer att behålla dess färgsäkthet genom att först testa produkten på ett ställe som inte är iögonenfallande.! För nya urinfläckar: Använd inte några andra (kemiska) rengöringsmedel eller döljarmedel. Mattrengörare får inte heller användas. Om du ändå planerar att rengöra din heltäckningsmatta med en mattrengörare eller något annat medel så gör det i så fall efter att..
Urinfläckar i trägolv eller i lövträgolv är några av de svåraste fläckarna att få bort och framför allt när urinet har fått träet att mörkna. De mörka fläckarna betyder att det har uppstått en anhopning av torkade urinsyror (urinkristaller), men också att urinet redan har angripit träet genom att tränga igenom det. Genom att utföra en behandling ett par gånger, klarar UF2000 av att ta bort urinlukten fullständigt, och anhopningen av torkade saltkristaller kan även ..
Obehandlad sten eller betong ser ut som hårt material, men egentligen är det som en hård svamp som absorberar urinet enkelt genom alla de små öppningarna. Det betyder att urinet lätt kan absorberas djupt inne i sten eller betong, vilket försvårar luktborttagningsprocessen. Du följer stegen nedan för att nå bäst resultat. Använd inte några andra (kemiska) rengöringsmedel eller döljmedel! Se till att golvet är riktigt torrt. Om det fortfarande ligger limrester från en heltäckningsmatta p&ar..
Att ta bort hundurinlukt

Does your dog continually urinate in the same place?
Dog urineDo you struggle to get unwanted urine, vomit, blood and other odours out of your furniture, doormat, dog basket or floor?
Do you have an older dog and your house constanlty smells of the typical "old dog" odour?

0 comments on this article - view comments
Att ta bort katturinlukt
Redan för 2 år sedan så lanserade Ecodor företaget ett par nya produkter som neutraliserade katturinfläckar och urinlukter. De lanserade produkter som äntligen fungerade bra mot katturin! Produkterna fungerar till och med så bra att hundratusen Européer använder dem nu. När det gäller husdjur verkar det nästan som om Murphys lag kan tillämpas: avföring eller spya hamnar oftast på soffan eller på heltäckningsmattan. Ecodor vet hur du måste ta itu med fläckarna och lukterna.  Du vill j..
0 comments on this article - view comments